Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter direkte fra planteskolen!

 

Ferdighekk

I ferdighekk tilbyr vi utelukkende merkevaren "Prima Ferdig Hekk". Dette er kvalitetsplanter levert direkte fra en planteprodusent som har spesialisert seg på ferdighekk.

Idéen til konseptet om å produsere Prima Ferdig Hekk ble grunnlagt i 1992. I dag har Prima Ferdig Hekk høstet stor anerkjennelse for de velutviklede plantene og deres gode kvalitet.

Plantene blir utvalgt og plombert med en liten etikett. Sortimentet strekker seg fra bøk og liguster til spennende blomstrende hekk sorter. Noen Prima Ferdig Hekk varianter kan fåes i en høyde på opptil 220 cm.

Plantene blir klipt mange ganger i produksjonsforløpet slik at det blir dannet en fin og fyldig hekk. Det samme blir gjort på røttene. De beskjæres også løpende for å oppnå en tett forgrenet rotmasse rett under planten. Denne rotmassen, som er beskyttet av en jordklump, følger med ferdighekken ved levering og sikrer en lett og effektiv planting.