Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter direkte fra planteskolen!

 

Ferdighekk

Ferdighekk er for deg som ønsker en ferdigvokst hekk fra dag en. Vi leverer ferdighekk fra 150 - 220 cm og du kan velge mellom to typer ferdighekk - Vanlig ferdighekk og Prima ferdighekk.

Prima ferdighekk er kvalitetsplanter levert direkte fra en planteprodusent som har spesialisert seg på ferdighekk.

Idéen til konseptet om å produsere Prima Ferdig Hekk ble grunnlagt i 1992. I dag har Prima ferdighekk høstet stor anerkjennelse for de velutviklede plantene og deres gode kvalitet.

Plantene blir utvalgt og plombert med en liten etikett. Sortimentet strekker seg fra bøk og liguster til spennende blomstrende hekk sorter. Noen Prima ferdighekk varianter kan fåes i en høyde på opptil 220 cm.

Plantene blir klipt mange ganger i produksjonsforløpet slik at det blir dannet en fin og fyldig hekk. Det samme blir gjort på røttene. De beskjæres også løpende for å oppnå en tett forgrenet rotmasse rett under planten. Denne rotmassen, som er beskyttet av en jordklump, følger med ferdighekken ved levering og sikrer en lett og effektiv planting.

Ønsker du et rimereligere alternative tilbyr vi også Vanlig ferdighekk. Dette er flotte hekkplanter men med mer uregelmessig grenplassering enn Prima ferdighekk og du må forvente det tar ca. 2 år før hekken blir tett.