Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter direkte fra planteskolen!

Prima Ferdig Kafékasse

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Her går drømmen om den flyttbare hekken i oppfyllelse

Hvis du ønsker en mobil løsning på en hekk, er Kafékassen helt perfekt. Du har muligheten til å selv bestemme plasseringen av hekken, i tillegg til at du kan flytte den akkurat når det passer deg. Med dette konseptet kan du skape en avskjermet kosekrok med planter på terrassen ved flere forskjellige anledninger, for eksempel når du får venner og familie på besøk til grill-kos. Du kan også innrette forskjellige naturlige uterom i hagen, på gårdsplassen eller i oppkjørselen. Du kan til og med ta hekken med deg hvis du flytter. Med andre ord finnes det et hav av muligheter. Du kan også ta den helt ut til sommerens festligheter, og ta med din egen oase av planter på camping eller festival. Imponer vennene dine og lag den tøffeste inngjerdingen rundt teltet ditt, campingbordet eller grillområdet. Med andre ord er det kun fantasien din som setter grenser.

Kafékassen fungerer også utrolig godt i hotell- og restaurantbransjen. Det blir mer og mer populært å velge grønne, naturlige og miljøvennlige løsninger til innretning av inngangsområder, inngjerding av utendørs kaféer og parkeringsplasser. Dessuten er kassene også egnet til utendørsbruk. Kassene forvandler grå ganger og sterile kontorfasiliteter til koselige, innbydende og grønne rom.

Vi tilbyr kafékasser i to størrelse:

Stor - L:100cm x B:40cm x H:35 Vekt: ca. 100 kg

Liten - L:80cm x B:24 x H:21 Vekt: ca. 30 kg (kun Agnbøk, Bøk og Blodbøk)

Ferdighekk i kafékasse